Forts. mars.
Jag förstår, sedan länge, att Du skiljer nogsamt mellan olika kolhydrater - så ung. som jag nyss i inlägget preciserade mig. Men - kolhydrater av alla de slag är inte helt nödvändiga (levern har ju ett uppdrag i sammanhanget).
Du säger att Du förstår hur jag menar - har det då inget genomslag i Ditt resonemang? Du ANSER att det är fel, punkt. Betyder mina synpunkter i inlägget kl. 18.00 ingenting i Ditt resonemang och slutledningen därav? Det kan förvåna mig eftersom det verkligen inte är nys det jag skriver. Alltsammans måste ändå finnas med i Dina slutledningar.

Vänliga hälsningar
Rolf Aronsson

Senare i mars

Vill Du, Eva, återigen titta på mitt enkla inlägg kl 20.14 igår kväll. Det handlar om andra saker än att "böja sig". Vi bör se seriöst på varandras insikter. Vissa av dem har gemensam bas. Det är slutledningarna som skiljer sig åt på ett otrevligt sätt. Det handlar om ett utgångsläge att använda när man hjälper rådvilla medmänniskor.
Du ser förstås på Din verksamhet hur/att Dina råd fungerar. Men det finns också essens i de tankar som framförs så ofta på denna Din blogg! Dina reaktioner har Du all rätt till, men essensen?

Som sagt, ge mig respons på nämnda inlägg. Glöm det inte!

Vänliga hälsningar
Rolf Aronsson

----------------------------------------------

Läs vidare: