Blänkare inför LCHF-forum i Kungälv den 26 nov. 2011

Hej alla!

LCHF-dags

Hej alla kostmedvetna i vår region!

Så närmar sig den sista samlingen för LCHF:are detta år.

Alla hälsas välkomna lördagen den 26 nov. kl. 10.00 – 12.00. Michael berättar även denna gång om enkla tillagningar av LCHF-mat. Det kommer säkert att handla även om julmaten.

Listan på ämnen att ta upp har inte minskat sedan vi började detta forum trots intensiva genomgångar. Har DU något denna gång så tar vi upp det!

Ralf Sundberg, docenten och kirurgen vid Slottsstadens läkarhus i Malmö, kom just ut med sin nya bok: ”Forskningsfusket! Så luras Du att tro kost- och läkemedelsindustrin”.
Där får man klarlagt vilket fiasko det var som utspelade sig i USA när fettskräcken blev verklighet, när kolesterolvärden och blodtrycksvärden sattes på order från fiffiga läkemedelskoncerner. Kunskap om detta blir för oss till perfekta argument för naturlig kost = LCHF. Boken finns till en billig penning (174 kr) på Adlibris (Internet)

Michael Zvorc och undertecknad planerar f. n. en kostkurs i egen regi. Tanken är att visa på enkelhet vid matlagningen (3 kvällar) samt att presentera argumenten för LCHF (två kvällar). Det handlar om 5 måndagar kl. 19.00 – 21.00 med början måndagen den 16 jan. Se bifogat blad!
Vi funderar på om det vore bättre att ha en sådan här kurs med mat som ska avsmakas på lördag eller söndag kl 16.00? Vi kommer att fråga om detta på lördag!

För övrigt är vi nyfikna på om det finns intresse för en sådan här "komplett" kurs. Lokal blir hemkunskapsköket i Himlaskolan (Ledetskolan), Alafors.

Men först: Väl mött på lördag åtta dagar

Rolf Aronsson

Tillbaka

Created on ... 15 sept. 2011.