Blänkare inför LCHF-forum i Kungälv den 24 sept. 2011

Hej alla!

Dags att påminna om lördagen den 24 sept. Vår andra samling med LCHF-forum denna höst.

Välkommen att dryfta något brännande ämne angående LCHF-kosten. Det blir även ett guldtillfälle för er som funderar på variation i mathållningen med LCHF.

Förra samlingen kom det upp intresse för tips om recept och matlagning för LCHF-mat. Det har ju de sista åren blivit kutym att klaga på hur tråkigt det måste bli med LCHF-kost. (Typ bacon och ägg varenda dag. Hur roligt är det…). Michael Zvorc, (som är med i vår gemenskap för er som inte visste det,) är mycket duktig på LCHF-kost. Hans grundinställning är, att det mesta av vår svenska mat/husmanskost går att modifiera till äkta LCHF-kost på ett enkelt sätt, både till vardags och fest. Han lovade att ta upp detta den 24 sept. Jag kan intyga Michaels kompetens i detta ämne så passa på ni som funderar över omväxling i LCHF-kosten!

Var det någon som missade TV-programmet "Vetenskapens värld" i måndags - det som till stor del handlade om LCHF-rekommendationer kontra Livsmedelsverkets rekommendationer när det gäller diabetes 2? Jag kan tipsa om repriser följande dagar:
i SVT2 fred. 16/9 k. 00.45. SVT2 lörd.17/9 kl. 13.15 samt SVT1 sönd. 18/9 kl. 06.00.

Väl mött den 24 sept.

Septemberhälsningar Rolf Aronsson

Tillbaka

Created on ... 15 sept. 2011.